Schilderwerk onderhouden

Door uw schilderwerk regelmatig te onderhouden, investeert u in goed onderhoud van uw woning. Daarnaast zult u niet voor onverwachte kosten komen te staan zoals het vervangen van de kozijnen door houtrot.

“Met goed onderhoud zult u niet voor onverwachte kosten komen te staan”

Stel en de Jong zorgt voor het onderhouden van uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Om uw schilderwerk in optimale staat te houden kunnen wij u op maat adviseren op basis van uw situatie. Elke situatie is tenslotte anders!

Onderhoud van uw schilderwerk

Het is lastig inschatten wanneer uw woning toe is aan onderhoud van het schilderwerk. De vuistregel is over het algemeen eenmaal per vijf jaar. Dit is alleen sterk afhankelijk van uw woning. De variabelen die dit bepalen zijn onder andere: de ligging van uw woning, de staat waarin het schilderwerk wordt onderhouden en/of de weersinvloeden. Een inspectie van uw schilderwerk kan uitsluitsel brengen over de huidige staat. Daarnaast is het van belang om uw woning periodiek te laten schilderen om onnodige kosten te voorkomen.

Kosten onderhoud schilderwerk

Wilt u inzicht hebben in de huidige staat van uw schilderwerk of wilt u graag weten wat de kosten zijn van periodiek onderhoud? Stel en de Jong uit Drachten helpt u graag met het beantwoorden van deze vragen. Wij kunnen op basis van uw huidige schilderwerk een passende offerte maken of een voorstel doen om uw woning periodiek te onderhouden.