Buitenschilderwerk

buitenschilderwerk drachten
Uw buitenschilderwerk zorgt naast verfraaiing ook voor de bescherming van uw huis. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk van uw woning aan hoge eisen moet voldoen en zorgvuldig dient te worden onderhouden. Goed buitenschilderwerk beschermt en verfraait uw huis. Het belang van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen tegen weersomstandigheden.

“Vertoont uw schilderwerk scheurtjes of laat de verf los? Dan is het tijd voor Stel en de Jong!”

Het buitenschilderwerk zorgt ervoor dat bijvoorbeeld uw houtwerk niet gaat rotten. Het is van belang om uw huis goed te onderhouden en uw buitenschilderwerk tijdig te laten bijwerken. Schildersbedrijf Stel & de Jong kan uw schilderwerk onderhouden en renoveren.

Onderhoud buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is ongeveer eens per vijf jaar aan onderhoud toe. Daarbij is het zuiden en westen eerder aan onderhoud toe dan de overige zijden. De oorzaken hiervan z’n onder andere de weersinvloeden van de zon en regen. Vertoont uw schilderwerk scheurtjes? Of laat de verf los? Dan is het tijd om contact op te nemen met schildersbedrijf Stel en de Jong. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk weer beschermt is tegen weersinvloeden en uw woning weer een paar jaar er tegenaan kan. Door uw schilderwerk te onderhouden komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Voorbeelden buitenschilderwerk

Onder buitenschilderwerk vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Renoveren van uw kozijnen, deuren en bijvoorbeeld de nok van uw woning;
  • Gevelbetimmering;
  • Buitenmuren;

Schildersbedrijf Drachten en de kosten

Wilt u graag weten wat het kost om uw buitenschilderwerk te renoveren? Schildersbedrijf Stel en de Jong uit Drachten maakt graag een passende offerte op basis van uw situatie. U kunt voor een vrijblijvende offerte contact opnemen middels onze website of via het telefoonnummer 0512 523 078 of bij geen gehoor mag ik u het gerust proberen op 06 51 00 88 73.